torstai 5. syyskuuta 2013

bangs are back

Ostin eilen uuden Trendin. Avasin sen pahaa-aavistamatta, aloin selata. Ja siinä se oli, sivulla 87 - otsatukka. Aloin ysiluokalla kyllästyttyäni hiuksiini kasvattaa otsista pois, ja mikä riesa se projekti olikaan. Nyt etuhiukset ovat vihdoin päässeet muun tukan mittoihin, mutta kuinka ollakaan, otsatukka näyttää tänä syksynä freesimmältä kuin koskaan!

 Olen ollut ihastunut 60-luvun muotiin niin kauan kuin jaksan muistaa. Ihan sama miltä oma tyyli on vuosien aikana näyttänyt, 1960-luku on ollut aina yhtä ihana. Isot tupeeraukset tai hippitukka, mustat rajaukset yläluomella ja jättiripset, minimekot ja se otsatukka. 60-luvun kaunotarten lisäksi tukkainspiraation lähteenä tässä postauksessa toimii Emilio Puccin f/w 2013 kampaukset. Mallien pitkät hiukset + (feikki)otsatukka -yhdistelmä on vaan niiiin kiva!

Brigitte Bardot


Emilio Pucci f/w '13Britt Ekland

Oivoi. Niin älyttömän kauniilta kuin otsis näissä kuvissa näyttääkin, seuraan tällä kertaa mitä luultavimmin järjen ääntä enkä ala saksimaan. Kasvatusprosessi on nimittäin pitkä ja kivulias. :D Onneksi kuvat 60-luvun filmitähtien täydellisistä hiuksista eivät katoa minnekään, tyydyn varmaan ihailemaan otsahiuksia niistä sen sijaan, että näkisin ne peilistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti