maanantai 2. syyskuuta 2013

fresh start

Tuntuupas hyvältä. Kohta neljä vuotta kulunut vanhan blogin puolella, joten ehkä tämä syksyn mukanaan tuoma muutos olikin jo ihan paikallaan. Blogi kantaa samaa nimeä kuin vanhakin - erona on paitsi helpompi osoite myös ehkä jonkin verran sisältö. Haluun mukaan enemmän kuvia ihan "tavallisesta elämästä", mikä tarkoittaa myös tiheämpää bloggaustahtia, jos kamera vain pysyy mukana. 
 
Tuli sisältöön sitten loppujen lopuksi muutosta tai ei, mulle tärkeintä on saada aloittaa pitkästä aikaa puhtaalta pöydältä ja tehdä tästä blogista vielä enemmän mun näköinen. Tiedän menettäväni ison osan lukijoista, mutta juuri vanhan blogin pitkäikäisyyden vuoksi monet ovat jääneet lukijoiden joukkoon vain ns. "roikkumaan" - he eivät enää edes avaa postauksia. Mulle ei ole loppujen lopuksi edes tärkeää montako lukijaa mun blogilla on, mieluummin vain kourallinen joka myös lukee tätä. Toivon, että olet yksi niistä. :)
 Toivottavasti jäät seuraamaan! :)

4 kommenttia:

 1. tyylikäs ja lämminhenkinen blogi, jään innolla seurailemaan! laitahan tulemaan mukavanhenkisiä postauksia ja kauniita kuvia =-)

  VastaaPoista
 2. no voi kiitos. =))) ervalle nyt sitä häkkiä

  VastaaPoista
 3. Selailin tänne asti todeten että blogisi on aika kiva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt vasta huomasin tämän kommentin! Kiitos paljon, hauska että jaksoit näin pitkälle selata :)

   Poista