keskiviikko 25. syyskuuta 2013

ihana kamala syksy

Vielä pari tuntia sitten mikään ei olisi saanut mua varmemmin ärsyyntymään kuin syksyn hehkutus ja romantisointi. En nähnyt kultaista auringonpaistetta, en kauniin oransseja lehtiä, en ihania syysvaatteita tai höyryävää cappuccino-kupposta. Sen sijaan näin kyllä tummanharmaan taivaan, jolta satoi mun naamaan rakeita niin kovaa, että sattui, näin kuraa lentämässä mun ruskeille nahkakengille jokaisesta lammikosta, jonka pyörälläni ohitin, näin jääkylminä ja märkinä reisiin liimautuvat, sateen kastelemat farkut. Ja sitten välillä en nähnyt mitään, koska naamalle satoi räntää niin kovaa.

Selviydyin tuosta helvetillisestä pyörämatkasta kuitenkin kotiin asti, missä kuivat vaatteet ja ruoka helpottivat oloa kummasti. Vähän iloa lisäsivät myös muutama uusi ostos - kaikki tarpeellisia mutta ihania!

Uutta: ihanan muhkea villapaita Gina Tricotista (vannoin taannoin sanovani ikuisesti ei akryylineuleille, mutta tääoliliianihana...), oliivinvihreä pipo Carlingsista sekä vihdoin tyylikäs, nahkainen kännykkäpussi, johon mahtuu jopa mun jättimäinen Samsung Galaxy S2 (kännykkäpussi löytyi H&M:n miestenosastolta).


Nyt alan olla vastaanottavaisempi myös positiiviselle syksykuvalle, toivottavasti teidänkin päivänne sisältää enemmän kultaista aurinkoa, lehtisadetta ja herkkujuomia kuin räntää, kuraa ja kiukkua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti