keskiviikko 4. syyskuuta 2013

kotona


Ainoa hyvä puoli siinä, että mun isosisko ja paras kaveri -kombo muutti Lontooseen, on mun laajentunut vaatekaappi. Alina ei voinut ottaa kaikkia vaatteitaan mukaan, joten saan nyt käyttää niitä sen puolesta. Esimerkiksi tästä kirppisneuleesta on tullut mun uusi suosikki! Sopii mun mielestä hyvin punasen huulipunan kanssa!

Herkkuvälipala ja hyvää luettavaa!

Mun tämän hetken suosikkilaukku, joka on mummin vanha ties kuinka monien vuosien takaa.

Pikkupalanen yhdestä alkuviikon asusta. Oon aivan hukassa asukuvien kanssa, sillä yllä mainittu Englantiin karannut siskoni oli myös mun henkilökohtainen valokuvaaja ja päinvastoin. :D Pitää nyt kouluttaa joku muu siihen hommaan. Äiti on tarjoutunut, mutten vielä ihan lämmennyt ajatukselle... :D Ehkä pitää joskus sekin testata!

4 kommenttia:

 1. Mitä hiusväriä käytät? Itsellä on aikamoinen kokeilu suht samanväristen hiusten ylläpidossa ja etsin vieläkin sitä "parasta" punaista (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mun tukka on värjätty kampaamossa kampaajan itsesekoittamalla kasvivärillä, joten musta ei valitettavasti taida olla apua hyvän värin metsästyksessä. :D ylläpitoon suosittelen kuitenkin flow kosmetiikan punatukka-nimistä palashampoota, toimii ainakin mulla hyvin! :)

   Poista
 2. Älä kiinny liikaa siihen neuleeseen... Jätin sen vaan koska se oli liian painava, joten saat tuua sen syyslomalla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tiiän kyllä :D annan nyt kun mä nautin tästä vielä sen kuukauden ajan!

   Poista