torstai 12. syyskuuta 2013

London tips?


Vajaan kuukauden kuluttua se on sitten London Calling! Minä ja Oona matkaamme Englantiin Alinan luokse, ja vietämme siellä noin kuusi päivää. Ketään Lontoossa vierailleita siellä päin? Kertokaa, missä teidän mielestä kannattaisi käydä!! :)

In about a month it'll be London Calling for me and Oona! We'll visit Alina in England for about six days. Any of you been to London? Tell me which places you think are worth visiting! :)

4 kommenttia:

 1. Itse kävin vasta kaverini kanssa Lontoossa ja aivan mieletön paikka oli! Yksi vierailukerta ei millään riitä...

  Suosittelen todella lämpimästi The London Dungeonia!! Se on siellä Westminsterissä, London Aquariumin vieressä vinottain vastapäätä Big Beniä (: Ja tietysti Madame Tussauds vaikka jonot sesonkiaikaan olivat hirvittävät.. Oxford Streetillä on paljon hyviä vaatekauppoja kuten River Island ja Urban Outfitters (--:

  www.lontoonliput.fi on hyvä ja helppo paikka tilata eri kiertoajeluja ja muita kierroksia Lontoossa, nähtiin paljon kohteita kierroksen kautta.

  Hampton Court Palace oli kans tosi kaunis paikka, mutta se on sitte vähä kauempana Lontoosta ja taksi sinne makso maltaita... Et jos sinne haluaa mennä, kannattaa varata aikaa ja rahaa siihe~

  Sori tuli nyt tämmönen aika pitkä kommentti mut ite ainaki tykkäsin hirveesti kyseisistä paikoista.. :---P Viettäkää mukavat 6 päivää Lontoossa! :))

  VastaaPoista
 2. Useampaan otteeseen olen vieraillut ja vuoden verran Lontoossa asunut, että tässä on omia suosikkejani;

  nähtävyyksistä vakioita ovat Parlamenttitalo/Big Ben, London eye, Trafalgar Square ja Piccadilly Circus, jotka ovat kätevästi kävelyetäisyydellä toisistaan. Kannattaa kävellä myös London eyelta Jubilee Gardensin ohi rantatietä, jolla on usein katutaiteilijoita. Piccadilly Circukselta voi lähteä mihin suuntaan vain, niin jotain mielenkiintoista löytyy. Yhdessä suunnassa juurikin se suosittu ostoskatu Oxford street, toisessa Lontoon China town ja yhtä tietä pääsee Covent Gardeniin, josta löytyy esimerkiksi muumikauppa.

  Jos museot kiinnostaa, niin kannattaa ehdottomasti käydä. Suurin osa, ellei kaikki on ilmaisia. Varsinkin viikonloppuisin jonot ovat pitkiä. Oma suosikkini oli ehdottomasti National History museum, tosin dinosaurus-puoli museosta oli ainakin viimeksi maksullinen.

  Itse ollessani Lontoossa aiemmin turistina käymässä, King's Crossin asemalta löytyi vielä se kunnollinen Harry Potterin Platform 9¾, mutta viimeksi kavereiden kanssa käydessä sekin oli remontissa ja korvattu pienellä kämäsellä seinänpalalla, mutta jos se kunnollinen on nyt nähtävissä, niin onhan sekin yksi hieno kuvauskohde.

  Ruokapaikoista omia ehdottomia suosikkeja olivat Jamie Oliverin kohtuuhintainen Jamie's italian, yksi löytyy ainakin Shepherd's Bushista Westfield-ostoskeskuksen yhteydestä (jossa kannattaa muuten myös käydä!) sekä hieman hintavampi Korealainen BBQ ravintola Koba, jonne pääsee kävelemättä Tottenham Court roadin metroasemalta. Jälkiruuaksi frozen yogurt SNOGista tai cupcake hummingbird bakerylta, molempia löytyy useita eri puolilta Lontoota.

  Siinä nyt jotain, mistä itse pidin. Ruokapaikkoja ja matkakustannuksia lukuunottamatta kaikki ilmaisia (:

  VastaaPoista
 3. Suosittelen kans Madame Tussaudsia! :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos kaikille vinkeistä, pitää tutustua noihin joista en ole kuullut vielä tarkemmin! :)

  VastaaPoista