lauantai 14. syyskuuta 2013

study study study

Enää tämä ja huominen päivä aikaa valmistautua psykan kirjoituksiin. Sitten yksi välipäivä, minkä jälkeen on enkun kirjallinen koe. Nyt tulin kuitenkin pitämään pienen lukutauon blogin puolelle. Vielä ei jännitä, mutta toivon ettei se sitten iske itse koetilanteessa liian kovaa! Onko siellä muita (psykan) kirjoittajia? Onko rento fiilis vai paineita?


Odotan jo keskiviikkoiltapäivää ja siitä alkavaa neljän päivän lomaa kaikesta opiskeluun liittyvästä! Sitä ennen pitää kuitenkin vielä kerrata kehitysteorioita ja englannin pronomineja. Tsemppiä kaikille tämän syksyn kirjoittajille viime hetken puristukseen ja menestystä kokeisiin!! We can do it!

2 kommenttia:

  1. Täällä ois historia ja ruotsi kirjotettavana! Oon ite saanu pahimmat jännitykset jo jännitettyä, eniten oikeestaan pelottaa se et riittäkö mulla aika hissan kirjotuksissa. :D Huomenna vielä eväsostoksille ja viime hetken kertailut, kovasti tsemppiä sinnekki!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se kyllä jännittää, että aikaa on vaan tunti per essee! Mullakin näyttää tämän sunnuntain ohjelma aika samalta... :D Kiitos ja tsempit vielä sullekin! :)

      Poista