keskiviikko 2. lokakuuta 2013

black and white from summer

Haluisin hirveästi ottamaan uusia kuvia, mutta ei ole löytynyt aikaa. Löysin kuitenkin muutamia kivoja kuvia, jotka otettiin Alinan kanssa kylmänä kesäkuisena päivänä.

Päällä vähän kaikkea kestosuosikkia - nahkabootsit, jotka ostin jo kasiluokalla ja joita rakastan vieläkin, bikertekonahkatakki (täydellinen malli, vaikka tekonahka vähän itkettääkin), perusrykelmä rannekoruja sekä äidin vanha, ihana laukku, jonka kirottu siskoni vei mukanaan Englantiin (varo vaan, saatan ottaa sen syyslomalla takaisin!).

Alina! ♥ Onhan tässä ehtinyt jo ikävä tulla, mutta enää viikko niin on jälleennäkemisen aika!! Jeeeeee!

Samalla kun Jyväskylän yläkaupunki on aika ruma, se on yksi lempikohdistani tässä kaupungissa. On vähän rähjäisyyttä ja vähän rumia kebabravintoloita, mutta on myös kivaa opiskelijatunnelmaa.


Nyt lähden ahkeroimaan integroinnin parissa, sillä huomenna on matikankoe. Nyt on muuten sekä psykan että enkun alustavat yo-tulokset saatu! Molempia saa vielä jännätä, sen verran arvosanojen rajoilla mennään... Jos pisterajat eivät nouse tai omat pisteet laske, oon molempiin tosi tyytyväinen! Peukut pystyssä marraskuuta odotellessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti