perjantai 25. lokakuuta 2013

London diaries II

Glup, nyt on melkoinen kuvapommi luvassa - toivottavasti jaksatte lukea. Näitä kuvia oli alunperin vieläkin enemmän, mutta päätin viimehetkellä jättää osan toiseen postaukseen. En vaan osannut päättää, kun kivoja kuvia oli niin paljon! Part 3 on siis vielä luvassa.

Lauantaina suunnitelmana oli suunnata Notting Hilliin Portobello Marketille ja aamun moton piti olla "rise and shine", aikaisin ylös ja liikenteeseen. Ei me nyt ihan niin virkkuina oltukaan lähdössä, ja matka itä-Lontoosta Notting Hilliin vaihtoineen vie aikaa. Mutta meillähän ei ollut kiire mihinkään, joten kiertelylle ikuisesti jatkuvalla marketilla oli kyllin aikaa.

Notting Hill ja Portobello Market olivat juuri yhtä ihania kuin elokuvassakin, ja vintagevaatteiden valikoima ja laatu yllättivät positiivisesti! Jos olet kirppishaukka ja Lontoossa, tämä kohde on must. Lauantaina ruuhkaa oli kovasti, mutta myös myyjiä oli luultavasti enemmän paikalla kuin arkisin.

Lauantain taittuessa iltaan ei todellakaan tehnyt mieli sännätä kotiin ja pehkuihin, joten lähdettiin kiertelemään ja katselemaan Lontoon heräävää yöelämää. Camdenin katukuva lauantai-iltana oli niiiiin cool, persoonallisia ja upeita tyylejä kaikkialla. Myös baari- ja klubitarjonta vaikutti mulle mieluisalta - sovittiin että kun seuraavan kerran pääsen Lontooseen, jolloin olen jo täysi-ikäinen, lähdetään Camdenin juhlimaan. Ajateltiin että ilman henkkareita ei Lontoossa pääse oikein minnekään iltaisin. Kävi kuitenkin ilmi, ettei Lontoon strict policy olekaan ihan niin strict, päästiin sinä iltana yhden viihtyisän baarin terassille istuskelemaan ilman papereitakin.

Sunnuntaina kutsui Brick Lane, joka oli oikea vintagetaivas. Lisäksi sieltä löytyi kivoja kahviloita sekä edullisia ruokakojuja joista saattoi napata ihan minkä maalaista ruokaa keksi halutakaan.

Alina osti maailman siisteimmän takin edellisenä päivänä Portobello Marketilta kymmenellä punnalla! So coooool. Voiko mikään kuulostaa loistavammalta kuin liila, olkatopattu karvainen takki? Samana iltana eräs tarjoilija kysyi mistä takki on ostettu, enkä ihmettele. Alinan tyyli sopii musta niin hyvin Lontooseen.

 
Me juotiin iltapäiväkahvit Brick Lane Coffeessa, joka oli tosi rento ja kivan boheemi kahvila. Musiikki soi kovalla ja se oli kaikkea tunnistamattomasta räminästä Johnny Cashiin.

Brittien strict policy testissä taas. Eipä Monty'sin ikkunapaikalle istahdettaessakaan henkkareita kyselty. Saatiin ihan paras mahdollinen istumapaikka - mukava sohva ison, vilkkaalle kadulle avautuvan ikkunan edessä. Voiko olla parempaa paikkaa Brick Lanen katutyylin ja ihmisten bongailuun?

Kotimatkalla bussin yläkerrassa, etupenkissä. Lainatakseni siskoni italialaista kämppistä: "London is a magic city". I agree.

2 kommenttia:

  1. Oih, ihania kuvia! Lennän maanantaina pariksi päiväksi Lontooseen ja kylläpä nyt tuntuu vieläkin jännemmältä ;--)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Oih lucky girl, pidähän oikein hauskaa!

      Poista