lauantai 26. lokakuuta 2013

London diaries III

Tykästyttiin Oonan kanssa yölliseen Camdeniin sen verran, että maanantaina oli pakko lähteä katsomaan, miltä siellä näytti päivänvalossa.
Erittäin kivalta näytti edelleen. Aika paljon turistikrääsäkauppoja, mutta myös paljon persoonallisempaa ja paikallisempaa nähtävää. Rakennukset ja katutaide olivat upeaa katsottavaa.

Covent Garden oli mielestäni yksi viehättävimmistä alueista joita reissun aikana näimme, ja siellä tulikin käytyä useampaan otteeseen. Vanhoja, koristeellisia kivitaloja, söpöjä putiikkeja ja kahviloita, mutta myös paljon kalliin näköisiä ostospaikkoja. Vikan kuvan pojat osuivat kameran eteen sattumalta, mutta niiden matchy-matchy -repputyyli tekikin koko kuvan.

Mun on ihan pakko vielä tehdä joku pikkupostaus kännykkään kertyneistä Lontoo-kuvista. Sieltä löytyy niin monta kivaa paikkaa, jotka haluan jakaa, mutta joissa ei jaksanut kaivaa kameraa esille. Tänään oltiin äidin kanssa shoppailemassa vähän syksyä ja talvea varten, toivottavasti saan parista kivasta hankinnastakin kuvia, joita postata. Siihen asti, mukavaa viikonlopun jatkoa!

4 kommenttia:

 1. Aah näitä postauksia on ollut niin ihanaa lukea ;u; enskerralla mäkin haluun mukaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä jos oot tykännyt lukea koska mäkin oon tykännyt tehdä näitä! Toivottavasti se ens kerta on pian...

   Poista
 2. haluun lontooseen! millon muutetaan

  VastaaPoista