torstai 31. lokakuuta 2013

London through my phone

Vielä vähän siitä Lontoosta. Oon edelleen sairaana, eli en oo saanut otettua mitään uusia kuvia. Siispä päätin tehdä pienen postauksen Englannissa kännykkään tallentuneista kuvista.

1. Ihana Notting Hill. Niin kaunista, mutta kenellä muulla kuin miljonäärillä on varaa asua tuollaisissa taloissa? / 2. Herkkukahvia Brick Lane Coffeessa. Kupit laitettiin niin täyteen, ettei meinannut päästä kävelemään lähimmälle sohvalle istumaan, mikä oli siis ihan vain hyvä juttu. / 3. & 4. Turisti liikenteessä!!

1. Canry Wharf ja sen lukemattomat toimistot kauniina lauantai-aamupäivänä. / 2. Starbucks-teinit kävivät hakemassa take-away -kahvit ennen metroon hyppäämistä. / 3. Brick Lane Coffee / 4. Nyt on sitten taiwanilaistakin ruokaa maistettu. Oli hyvää ja ravintola tosi pelkistetyn kauniisti sisustettu.

1. Huippuhauska ilta kolmestaan täpötäyden pubin pöydässä istuskellen. / 2. Aiemmin samana iltana toisessa vieläkin täydemmässä ja tosi viihtyisässä ruokapaikassa, Soho Joessa. / 3. Chinatown / 4. Meidän englantilainen teehetki ekana iltana ennen nukkumaanmenoa.

1. Nyt pitää ihan vähän hehkuttaa. Jos menette Lontooseen ja olette herkkuhiiriä kuten me, pistäkää mieleen Paul-niminen kahvila Covent Gardenissa! Kyseessä on ilmeisesti ketju, eli muiden kuin tuon yhden kahvilan viihtyisyydestä en osaa sanoa mitään. Ainakin Covent Gardenin Paulin sisustus ja tunnelma kuitenkin veivät suoraan Pariisiin - niin vahvasti, että hetkeksi melkein unohti olevansa Lontoossa. Tuollainen kuvassa näkyvä herkkupommi, johon sisältyy myös vapaavalintainen kuuma juoma, maksaa mielestäni hyvin kohtuulliset viisi puntaa. Nam nam menkää tuonne! / 2. St. Paulin kirkon kaunis sisäpiha! Kylläpäs Paul nyt on pinnalla tässä kuvanelikossa. / 3. Ihania rakennuksia Covent Gardenissa. / 4. Meidän oli pakko Oonan kanssa palata Paulin hellään huomaan vikana kokonaisena päivänämme Lontoossa. Sanonpahan vain, ettei lähtöpäivänä nautitun Starbucks-cappuccinon maku ei vetänyt läheskään vertoja tuolle yksilölle.

Toivottavasti paranen pian ja pääsisin vähän tuoreempienkin juttujen postailun makuun. Nyt kuitenkin hyvissä ajoin nukkumaan, hyvää yötä!

4 kommenttia:

 1. hulllun ihania kuvia! :) ettäkun itekin pääsis käymään tuolla joskus!

  http://washed-out-dream.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kati! Lontoo on ollu munkin unelmakohde jo vuosia ja oli kyllä vähintään yhtä ihana kun aattelinkin. :)

   Poista
 2. Ihania kuvia! Oon menossa tonne kesällä, ootan sitä jo niiin paljon! :-)
  Tosi kiva blogi ja upee toi banneri!

  tuuliemiliaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Oi, Lontoo on niin ihana kaupunki, että tulee varmasti hyvä reissu!

   Poista