torstai 24. lokakuuta 2013

Täydellinen välipala

Kun tulen koulupäivän jälkeen kotiin, musta on useimmiten kaikkein ihaninta olla tunti tai pari ihan yksin. Laittaa rentoa musiikkia soimaan, tehdä hyvää välipalaa, maata sohvalla ja järjestää huoneeni, jonka oon sotkenut aamulla penkoessani vaatekaapista päällepantavaa.

Joinain päivinä toki väsyttää ja nälättää koulun jälkeen niin paljon, etten jaksa miettiä mitä suuhuni laitan, jolloin useimmiten länttään kulhoon kasan maitorahkaa ja mätän sen suuhuni saadakseni vähän energiaa. Sitten on päiviä, jolloin on ihanaa panostaa välipalaan. Silloin suurinta herkkua ovat jonkin aikaa sitten jokaisessa blogissa ja Instagramissa hehkutetut kahdesta raaka-aineesta, eli kananmunasta ja banaanista, koostuvat pannarit sekä kuppi kahvia tai teetä.

Mun uusin villitys on vaahdottaa ihan peruskahvin päälle maitoa. Se sekä näyttää kupissa että tuntuu suussa kivemmalta, ja vaahdottaminen vie ehkä 15 sekuntia. Välillä laitan myös suodatinpussiin kahvinpurujen kaveriksi vähän kaardemummaa tai kanelia, mikä tuo vaihtelua tavalliseen suodatinkahviin. Tänään sain älynväläyksen ripotella hiukan chai-teetä kahvin sekaan, ja vaikka lopputulos kahvin tippuessa epäilytti kovasti, se olikin oikeesti tosi hyvää!

Jos joku on jotenkin onnistunut olemaan kuulematta näistä ihmepannareista tähän päivään saakka, niin resepti siis kuuluu näin: muussaa yksi banaani ja lisää sekaan kaksi kananmunaa, sekoita tasaiseksi ja paista. Voisiko olla helpompaa ja yksinkertaisempaa, mutta silti terveellistä ja oikeasti herkullisesta! Tykkään maustaa mun pannarit kookoshiutaleilla ja/tai kaardemummalla ja laittaa lautaselle lisukkeeksi marjoja ja pellavarouhetta.

Kylläpäs sitä saa paljon asiaa yhdestä välipalasta! Nyt nokka kohti treenejä, vaikken vieläkään itse pääse tanssimaan... Ihanaa torstaita ja loppuviikkoa! ♥

2 kommenttia: