torstai 7. marraskuuta 2013

Birthday girl

Täytin eilen 18. Edelleen sairaana, mutta mun synttäripäivä oli silti ihana! Se oli täynnä pieniä yllätyksiä, rakkaita ihmisiä, lahjoja ja herkkuja.

Syntymäpäivän jälkeisenä aamuna on aivan erityisen hyvä idea syödä sängyssä kakkua, juoda toffee-maustekahvia ja lukea uusinta Trendiä. Mun kaverit olivat järjestäneet mulle ihanan illallisen yllätyksenä, jälkiruokana tuota maustekahvia jonka sitten sain omaksi. Mun ekat sanat maistettuani tuota kahvia olivat "Miks tää on näin hyvää??" (en siis tiennyt mikä kahvi on kyseessä kun se mun kuppiin kaadettiin). Trendikin oli lahja toisilta kavereilta, jotka tulivat aamupäivällä yllättämään ovelle ruusujen, uunituoreen muotilehden ja kotitekoisten keksien kera. Näitä kaikkia lahjoja ihastellessani mietin, että mun läheiset kyllä tuntee mut niin hyvin haha!

 Myöhemmin päivällä poikaystävä toi tismalleen saman värisiä ruusuja kuin kaveritkin, sain siis koottua niistä yhden ihanan jättikimpun! :)

 
Sain myös pidemmän kaverin mun aiemman Iittalan Nappula-kynttiläjalan viereen! Taustalla myös toinen (tai siis kolmas) kukkakimppu, joka oli äidin välittämä lahja rakkaalta siskolta.

Yksi lahja, joka periaatteessa on näissä kaikissa kuvissa, ja joka tulee ilahduttamaan vielä vuosia, on mun uusi ihana 35mm objektiivi!! En malta odottaa, että pääsen testailemaan tätä ihanuutta muuallakin kuin kotosalla.

Kiitos siis kaikille ihanille, jotka muistitte mua jotenkin synttäreinäni! :) Tällä hetkellä mun suurin syntymäpäivätoive on kuitenkin parantua... Olen joutunut olemaan jo viikkoja tanssimatta, jättämään pari koetta väliin, perumaan kampaajakäynnin (tää nyt on ihan pikkujuttu, mutta odotin sen tuomaa muutosta jo innolla!), ja kaiken huippuna joudun ehkä jättämään väliin huomiset synttärikemut, jotka järjestetään muutaman kamun kanssa. Toivottavasti pääsisin paikalle edes hetkeksi, vaikka sohvalle istumaan ja katsomaan kun kaverit bilettää, haha!

4 kommenttia: