torstai 21. marraskuuta 2013

cut it off!

Mitä hiusasioihin tulee, en ole mitenkään kovin spontaani. Etutukka alkoi houkutella jo pari kuukautta sitten, mutta vasta parisen viikkoa takaperin päätin ryhtyä tuumasta toimeen. Olin jahkaillut sitä, miten rasittavaa otsista on kasvattaa pois, ja miten se on treeneissä tiellä. Noh, treenaaminen on testattu ja hyvin sujuu, ja miksi murehtia jo etukäteen otsatukan pois kasvattamista, jos sen tällä hetkellä kuitenkin haluaa?

Toissa päivänä sitten pääsin vihdoin kampaajan käsittelyyn, ja ai että oon tyytyväinen! Mukavaa vaihtelua, ja näyttää juuri siltä kuin halusinkin. :) Siispä yllytän teitäkin rohkeasti leikkaamaan ja värjäämään tai mitä ikinä halajattekaan, sillä muutos piristää ja hei, se on vaan hiusta.

Kuvien laatu on nyt kyllä melko järkyttävä, syytetään siitä tätä pimeää marraskuuta. Ehkä mä vielä joskus pääsen kuvaamaan valoisan aikaan ja vieläpä ulos!

Huomenna on perjantai, jes! Tää viikko on rullanut kivan vaivattomasti eteen päin, vaikka olenkin hirmu väsynyt. Tänään siis ajoissa pää tyynyyn ja viikonloppuna nukutaan univelkoja pois oikein urakalla!

Ps. Palma Violets on niin hyvä, kuunnelkaa!

10 kommenttia:

 1. Muakin on houkutellut otsatukan leikkaaminen jo parisen kuukautta, mutta olen kasvattanut hiuksiani niin pitkiksi, että saattaisi itku tulla, kun menisi kampaajalle :D Olen kyllästyvää sorttia, joten aivan varmasti kyllästyisin tasaotsikseenkin todella nopeasti.

  Tuo sun tukkas näyttää kuitenkin tosi kivalta! :) Tottahan se on, että muutos piristää ja tuo uutta ilmettä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, muakin epäilytti leikkaaminen, koska olin vihdoin saanut kasvatettua otsiksen muun tukan mittoihin. :D Tietty jos on ihan hirveen kyllästyvää sorttia niin otsatukka ei oo se paras vaihtoehto, vaikka kyllähän senkin sivuun saa... Mut väreillähän on toki helpompi vaihdella ilmettä useemmin. :)
   Kiitos paljon! <3

   Poista
 2. Tosi kivat hiukset, sulle sopii otsis :))

  VastaaPoista
 3. Meidän pitäis ottaa jotain yhteiskuvia ku on nyt niin samantyyliset hiukset! Jännä kyllä miten erilaisilta ne kuitenkin näyttää eri ihmisellä. Mun hiukset on derp ja sun hiukset näyttää klassisen kauniilta. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha niinpä!! Isä itse asiassa tässä katto kerran että oon sä, kun mulla on niin samanlaiset hiukset :D Ja joo Maria siis tosi derp noi sun hiukset hei

   Poista
 4. noi sopii sulle ihan älyttömän hyvin! upea olet :)

  VastaaPoista
 5. Miten ihana takki! Mä oon koittanut jo vuosia metsästää tuollaista rentoa farkkutakkia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Sama täällä, mutta Lontoossa vihdoin tärppäsi! Siellä niitä on kirppiksillä ja vintagekaupoissa rekki toisensa jälkeen :)

   Poista