sunnuntai 24. marraskuuta 2013

perfect weekend

Tämä viikonloppu on ollut aika täydellinen. Sopivasti menoa eikä tylsiä hetkiä, mutta myös rutkasti lepoa ja rauhaa.

Perjantaina käytiin poikaystävän kanssa syömässä - 9kk yhdessä oli loistava tekosyy päästä pitkästä aikaa ravintolaan herkuttelemaan. Mahat täynnä ja hymyt korvissa suunnattiin meille, missä sai nukahtaa rakkaan viereen.

Lauantaipäivä kului kotona höntsäillessä. Glögikausi tuli virallisesti avattua, tein täydellistä kanasalaattia, poltin kynttilöitä... Illansuussa suunnattiin Oonan kanssa keskustaan lasillisille istumaan iltaa. Oli hauskaa höpötellä yhdessä ja olla Ruman ekat asiakkaat. :D

Herkkujuomat jotka ei näytä tässä ihan niin herkuilta + minä eilen illalla. En oo päässyt käyttämään tuota hattua vielä paljon yhtään, haluisin sen kanssa myös jotkut kunnon asukuvat koska se on ihana!

Sunnuntai puolestaan on ollut niin sunnuntaimainen ja niin mukava. Lauantaiyönä nukahtaessa maa oli lumeton, mutta kun aamulla heräsin poikakaverin kainalosta ja katsoin ikkunasta ulos, kaikki oli valkoista! Siitä mun ihan uudenlainen talven ja joulun fiilistely lähti, ja hyvä mieli on seurannut koko päivän. Ollaan syöty vähän pipareita ja juotu glögiä, katottu ensimmäinen Potter ja löhöilty. Leivoin talven ekat joulutortutkin tänään! Tästä tää jouluherkuttelu alkaa...

Toivottavasti teidänkin viikonloppu on ollut paitsi rentouttava, myös hauska! Tuntuu oikein kivalta mennä huomenna kouluun, ja se mun mielestä kertoo jo jotain siitä, miten onnistunut viikonloppu on ollut. Olo on hyvä ja aika tosi onnellinen.

4 kommenttia:

  1. Oon kateellinen lumesta ja joulutortuista!

    VastaaPoista
  2. Ihana iisa♥ sun onnellisuus tekee minutkin hyvin iloiseksi! toivottavasti mekin saataisiin joku päivä järkättyä onnistunut ystävä päivä :)

    VastaaPoista