sunnuntai 1. joulukuuta 2013

november in 12 pictures

Kaivelin vähän puhelimen arkistoja marraskuun ajalta, ja on kyllä ollut melko mainio kuukausi. Se meni ohi ihan hujauksessa, mikä ei nyt sinänsä ole kauhean hyvä juttu, mutta marraskuu ei ehtinyt tuntua edes kovinkaan pimeältä! Paljon on kertynyt myös muistoja ja kuvia, jotka eivät ole ihan blogikamaa, mutta lisäksi on kivoja otoksia jaettavaksi.

Kuun alun sairastelin ja vietin paljon aikaa omassa sängyssä ja sohvalla sarjoja katsellen sekä kuumia juomia hörppien.

Synttärit! Sain kaikkea ihanaa, yhtenä esimerkkinä oikealla näkyvä valokuva-albumi Soilelta - täynnä kauniita sanoja ja hellyyttäviä ja vähemmän hellyyttäviä kuvia. :D

 Sain vihdoin Jumalat juhlivat öisin -kirjan loppuun ja se oli kyllä juuri niin loistava kuin olin kuullutkin!! Suosittelen kaikille! // Jouluvalot ilmestyivät Jyväskylän keskustaan! ♥

Löysin Vero Modasta uuden siistin hapsutopin! // Kaivelin myös kaapista vanhempia vaatteita, joita en ollut käyttänyt aikoihin.

Suunnittelin otsiksen leikkaamista ja vihdoin myös tein sen! Oon ollut tyytyväinen päätökseeni. Ja vaikka lumi on ihanaa, salaa kaipaan vähän noita farkkutakkikelejä, nyyh.

Tämän viikonlopun jo täälläkin näkyneitä tunnelmia.

Sellainen oli mun marraskuu, ainakin joiltakin osin. Aina välillä mietin, miten laihan kuvan mun blogi mun elämästä antaa, mutta ehkä sen niin kuuluukin olla. Totta kai mä tietoisesti jätän monia juttuja kertomatta, ja sitten toisaalta oon tosi laiska kantamaan kameraa kauhean usein mukana, missä vähän kyllä haluaisinkin kunnostautua. Toivottavasti silti tykkäätte lukea!

Tämä blogi on kuitenkin muuttunut tosi paljon enemmän lifestyle-tyyliseksi kuin mitä vanha blogini oli vuosi tai pari sitten. Haluaisin vieläkin saada tänne enemmän esim. asukuvia, mutta se on niin hankalaa tämän vuodenajan, treenien, sun muun takia. Mutta katsotaan nyt mihin tämä tästä kehkeytyy!

Ps. Joulukuu on täällä, ihanaa! Muutaman viikon päästä pääsee lomalle rentoutumaan, ja enää noin viikko siihen, että siskokin on taas kotona! Jihuuu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti