sunnuntai 16. helmikuuta 2014

school's out

Mulla on ollut ihan huikean hauskat kolme päivää potkiaisten, penkkareiden ja risteilyn parissa. Puhumattakaan näistä kolmesta lukiovuodesta, valehtelematta mun elämän tähän mennessä parhaat vuodet. Mun mieleen tulvii koko ajan lisää kaikkia pieniä muistoja, päätä huimaavia onnenhetkiä sekä tietysti haikeitakin asioita. Hirveän kliseistä tekstiä, mutta hetkeäkään en vaihtaisi pois. Samalla kun tiedän että täytyy mennä eteenpäin, toivon, että saisin elää lukion uudelleen.

Mulle se kunnon haikeus iski vasta tänään. Aika on mennyt nopeasti, mutta olen onneksi muistanut nauttia. Välillä on täytynyt ihan tietoisesti pysähtyä ja sanoa itselleen että Iisa, nyt ime kaikki tästä ihanasta hetkestä, tämä on vain tässä ja nyt. Harmittaa kuitenkin, ettei jokaista hetkeä voi muistaa. Kaipa ne kaikkein tärkeimmät asiat kuitenkin ovat tallella, niitä voin kelailla uudestaan ja uudestaan. Ja kun niitä muistelee huononakin päivänä niin tajuaa, että mulla on aika tosi ihana elämä.

Nyt herkistelystä näihin viime päivien tapahtumiin! Mulla oli vain mun vanha pokkari menossa mukana, eli kuvien laatu ei ole mitään parasta mahdollista. Toivottavasti tunnelma kuitenkin välittyy!

 Kiitos kakkosille ihan huikeista disco-potkiaisista! Hämmennyin kun kuulin, ettei kaikissa muissa lukioissa ole potkiaisteemaa ja sen mukaista pukeutumista?? Onneksi meillä on, tekee siitä juhlasta vielä sata kertaa hauskemman! Samoissa vermeissä jatketaan aina baariinkin.
 
 Siiri ja Nalle oli mun kanssa Karhukopla!

Kuten kuvasta näkyy, rekka-ajelukin oli ihan huippuhauska, samoin penkkarijuhla koululla! Tässä postauksessa on kai lupa hehkuttaa Cynkkaria niin paljon kuin sielu sietää, joten sanon, että helposti Jyväskylän paras koulu. Varmaan kaikki cynkkarilaiset voi allekirjoittaa tämän - ei ole meidän lukion voittanutta!
 
  Laivalla valmiina iltaan, oli kyllä niiiin hulvaton risteily! Mulla on aivan liian hauskoja kavereita, nauroin itteni ihan tärviölle!
 
Semmoinen sekava kuva- ja tekstipläjäys tällä kertaa! Ajatus ei juokse ihan kauhean loogisesti näin väsyneenä, joten tää postaus nyt on vähän mitä on. Pääasia on, että lukiosta jäänyt hyvä fiilis välittyi. Ja Cynkkari - tai ainakin meidän risteilybussin porukka - muistaakaa että huumoria pittää olla! Heippa!

12 kommenttia:

 1. Wow, mukavalta on sun lukioaikas kuulostanu! Oispa itelläki ollu yhtä mahtava ;P
  Mitkä noi potkiaiset oikein on, täällä Oulussa en oo ainakaan kuullu semmosia pidettävän? :D
  Millä risteilyllä olitte? Me oltiin perjantain Tallink Silja Europalla (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on kyllä ollut ihan parasta aikaa, toivottavasti sunkin lukiovuodet on ollut mukavat! :)
   Mitä ihmettä, luulin että kaikkialla Suomessa pidetään potkiaiset! Ne on semmonen juhlat jotka kakkoset järjestää abeille, meiät "potkitaan koulusta", on kaikkia leikkejä ja ohjelmaa ja ruokaa ja tosiaan meiän koulussa myös teema jonka mukaan koko koulu on koristeltu ja oppilaat pukeutunu. :)
   Ja oltiin ilmeisesti samalla laivalla mutta vaan eri päivinä, me oltiin jo torstaina!

   Poista
  2. Voi että, ne kuulostaa kyl tosi kivoilta, oispa meilläki ollu semmoset! Kuulin kyl nyt vasta et joissaki lukioissa täällä on ollu ainaki tapana ennen viettää niitä mut en tiiä miksei enää :--/
   Ai jaa, en tiennykkää että jo torstaina on risteilyt alkanu :DD Menittekö suoraan penkkareista sinne sitten vai? (:

   Poista
  3. Hööh miks ihmeessä se perinne on lopetettu! Ja joo melkeinpä suoraan rekka-ajelun jälkeen lähdettiin bussilla kohti Helsinkiä. :)

   Poista
 2. oon niin tajuttoman kateellinen amis jonka koulussa on 0% ryhmähenkee ja jonka kaikki kaverit oli noissa rekoissa ja ristelyillä nyyh :--(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta mieti, sä ainakin tiiät mitä haluat tehä ammatikses ja oot hyvää vauhtia opiskelemassa kohti sitä!! :)

   Poista