tiistai 3. kesäkuuta 2014

Lakki päässä

Lauantai oli aamusta iltaan (tai oikeastaan aamusta aamuun) iloinen päivä. Oli ruusuja, hymyjä, kakkua ja tärkeitä ihmisiä. Olin varautunut vuolaaseen itkemiseen aamun lakituksessa, mutta selvisinkin siitä lopulta melko kuivin silmin ja ennen kaikkea hymyssä suin.

Mekko löytyi viikkojen nettikauppojen selailun jälkeen ihan täältä Jyväskylästä Marimekolta, ja tykkäsin tästä tosi paljon!


Kakkua löytyy vieläkin jääkaapista ja sitä onkin tullut syötyä aikamoiset määrät... Tulkaa syömään nää herkut pois ennen kuin menee ihan överiksi!

Muutama kiva kamu!


Kun juhlat kotona oli pidetty, lähdettiin keskustaan viettämään ainakin mun osalta aavistuksen omituista ja todella hulvatonta iltaa. Nukkumaan pääsin oltuani noin 24 tuntia hereillä, eli ei ainakaan alkanut juhliminen tylsistyttää turhan aikaisin!

Kaiken hauskuuden keskellä huomasin aivan unohtaneeni tuntea juuri minkäänlaista haikeutta, mutta ei tuo päivä niin paljon miltään päätökseltä tuntunutkaan. Paljon isompi tunneryöppy syntyi, kun kävin viikko tai pari takaperin koululla palauttamassa kaapin avaimet. Kouluun sisälle palaaminen sai niin paljon hyviä muistoja mieleen sekä oikeasti tajuamaan, että en minä tänne enää ystävieni kanssa palaa. Mutta vaikka koulu loppui, niiden samojen ystävien kanssa ehtii onneksi vielä vaikka minne muualle.

8 kommenttia:

 1. Paljon onnea! Näytit todella kauniilta, mekkokin on ihan sun tyylinen :)

  Muistan kun ite viime vuonna valmistuin niin olin ihan mielettömän haikeilla fiiliksillä liikenteessä vaikka kuinka pitkään. Kävin toisella paikkakunnalla lukiota ja vaikka ne liian aikaiset herätykset ja ärsyttävät bussimatkat olivatkin kova pala mulle niin kyllä kaikkea sitä jää silti aina kaipaamaan. Onneksi voi viettää koulukavereitten kanssa aikaa, vaikka lukio loppuukin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! <3 Niinpä, hassulta ja haikealtahan se koulun loppuminen jo helmikuussa tuntui, ja voi olla että syksyllä on vielä oudompaa, kun ei olekaan koulua mihin mennä :D

   Poista
 2. tällaisina hetkinä sitä toivoo asuvansa kotona. että sais kakkua.

  VastaaPoista
 3. On kyllä nätti mekko, ja muutenki oot niin kauniina!

  VastaaPoista