maanantai 18. elokuuta 2014

Blogi vai ei blogia?


Oon jo pitkään pohtinyt tämän blogin kohtaloa. Kuten postaustahdistakin huomaa, en tunne tänne kirjoittelua kohtaan enää mitään kovin suurta intoa.  Vielä vuosi tai pari sitten olin puolestaan ihan täpinöissäni ottamassa mahdollisimman kivoja uusia kuvia, muokkaamassa niitä ja kokoamassa uutta postausta - luomassa tavallaan omaa maailmaa tänne. Enää en oikein tiedä mitä tänne edes pitäisi kirjoittaa. Aina kun aloitan uutta blogitekstiä, sitä vaan ajattelee, että mitä järkeä tässä on ja kuka tätä edes jaksaa lukea. Oon ihan tosissaan miettinyt, kannattaako mun enää pitää tätä sivua pystyssä.


Tähän asti olen kuitenkin asiaa mietittyäni päätynyt siihen, että voihan tämä blogi täällä olla ja kirjoitan vain silloin kun huvittaa, olkoonkin vaikka kerran kahdessa kuukaudessa. Kuitenkin jonkin asian tekeminen näin laiskasti lähinnä ärsyttää. Jos kirjoitan blogia, haluan tehdä sen kunnolla (tai edes vähän paremmin). On kuitenkin yllättävän iso pala lopettaa bloggaaminen, kun sitä on tehnyt viimeiset neljä vuotta. Mitä jos viikon päästä blogin lopettamisesta saankin kauhean hingun alkaa taas postaamaan?


Siispä niin kauan kuin olen yhtään kahden vaiheilla tämän homman kanssa, annan asian hautua rauhassa ja blogin säilyä, vaikka alkaakin vähitellen tuntua siltä, että bloggaamiset on mun osalta blogattu. Mutta katsotaan, mihin seuraavat kuukaudet vievät, ja muuttuvatko fiilikset. Ehkä mä vielä innostun tästä uudestaan samalla tavalla kuin ennen?

4 kommenttia: