maanantai 25. elokuuta 2014

KesäpläjäysTyhjensin mun täpötäyden puhelimen sisällön koneelle ja rupesin tarkastelemaan sinne kesän aikana kertyneitä kuvia ja videoita tarkemmin. Ja vitsit kun mulla onkin ollut ihana kesä! Parhaat muistot kertyivät paitsi festareilta ja muilta pieniltä reissuilta, mutta myös jopa vahvemmin täältä ihan arkisista kuvioista. Ilta-auringot värittämät piknikit, polaroid-kuvat, aamuyön naku-uinnit, tuntemattomat saunalautat ja ystävien läheisyys tekivät tästäkin Jyväskylä-kesästä unohtumattoman.

Jokin heinäkuussa hellineissä helteissä sai mun pääkopan naksahtamaan täydelliseen lomafiilikseen, joka sai hyppäämään mukaan kaikkeen kivaan mitä kesällä oli tarjota ja nauttimaan yksinkertaisista jutuista tavallistakin hartaammin. Miinusta kesälle 2014 annan lähinnä välillä iskeneistä "mitä mä teen elämälläni"-paniikkihetkistä sekä intissä majailevan poikaystävän aiheuttamasta ikävästä.

Helsingissä haaveilin, että mullakin olisi näin pramea etuovi.


Kesällä on taas ehtinyt tottua siihen, että sisko on kotona. Onneksi Alinan loman loppuessa lennähdän hänen mukaansa Lontooseen, wihii!


Viikko, jolla tämä kuva on otettu oli yksi kesän parhaita! Tehtiin joka päivä kavereiden kanssa jotain kivaa, mieli oli iloinen ja nautittiin tuskaisen kuumista keleistä.

Haluun myös tällaisen parvekkeen, kiitos! Maisematkin saisivat olla yhtä prameat kuin tuolla asuntomessujen Maailmanpylväässä.


Päästiin Eevan kanssa vihdoin katsomaan Ateneumin Tove Jansson -näyttely ja onneksi mentiin, se oli ihana!


Pidettiin Alinan ja Oonan kanssa Gilmoren tytöt -päivä, joka alkoi asianmukaisesti dinerissa, haha! Loppupäivä kului sarjaa maratoonaten ja noh, syöden.


Tämän kesän virallinen party spot taisi olla Eevan takapiha!


Mä ja joku haamu.

Kesä sai viime viikonloppuna hyvän päätöksen Jyväskylän omilla Canvas Festivaleilla. Köyhänä improsin itseni festareille keskustassa.

Toivottavasti kesä 2014 kohteli myös teitä kiltisti mutta yllätyksellisesti! Vaikka ikävöin vähän heinäkuun hellejaksoa, mun syksystä on tulossa sen verran uudenlainen että kesän loppu ei harmita vaan innostaa.

3 kommenttia:

  1. Ihana kesä 2014 ja ihania kuvia tässä postauksessa! :)

    VastaaPoista
  2. aaaahhhhh miks en oo ennen nähny tätä! voi pojat miten kiva kesä meillä olikaan. nyt helteet höllis

    VastaaPoista