torstai 23. huhtikuuta 2015

Huhtikuussa on taikaa


Tässä älypuhelimeensa keskittynyt Leevi päivältä, jolloin oli vielä aurinkoista. Noin kuukauden päästä lähdetään seikkailulle Berliiniin. Meillä on niin siistiltä vaikuttava kämppä Neuköllnissä odottamassa ja kokonainen viikko aikaa nähdä paikkoja. Viime syksynä vietin 7 yötä Berliinissä ja rakastuin kaupunkiin sen verran, että päätin vielä joskus asuvani siellä, heh.

Kesäloma saa siis aika ihanan aloituksen, mutta nyt vietän vielä viikkoja kirjastolla Mediayhteiskunnan parissa. Vaikka asiat tuntuvat olevan koko ajan paremmin hallussa, pääsykokeet alkaa vähitellen jännittää!

Toisaalta sitä haluaisi pikakelata seuraavan kuukauden siihen helpotuksen iltaan kun koe on tehty, mutta samalla mikään ei vedä vertoja tälle ajalle vuodesta! Valoisat illat, yhä kirkkaampi auringonpaiste ja nimenomaan lupaus kesästä, joka on tietysti kuvitelmissa silkkaa aurinkoa. Ja ennen kaikkea, kukapa haluaisi pikakelata vapun ohi!?

Huhtikuun loppu tuo perhosia vatsaan ja energiaa, jota ei ehkä osaa kanavoida järkeviin asioihin. En tiedä tunnetteko te samanlaista levottomuutta ja rakkautta yksinkertaisiin asioihin, kun vielä kahdeksan jälkeen on valoisaa, mutta ei sellaisella selkeän ilahduttavalla tavalla kuin keskipäivällä. Vaan tavalla, joka lupailee yön jännitystä. Linnut ääntelee, ilma on sinistä, pyörätiet kuivat ja tekee mieli lähteä spontaanille seikkailulle. Hämärtyvä ilta on niin latautunut vuorokaudenaika, jos niin voi sanoa. Ilta, ja hiljainen aamuyö.

Hämyisän valoisia iltoja ja aamuja kaikkien kevääseen!

7 kommenttia:

 1. Miekin lähden 31.5. Berliiniin ja oon siellä kuukauden ortopedialla & traumakirurgialla harjoitteluvaihdossa =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oijoi tulee varmasti olemaan mahtava kokemus! Me itse asiassa lähetään 29.5., joko tiiät missä päin Berliiniä sitten majailet?

   Poista
  2. Maiju, nähdäänkö Berliinissä kesäkuun tokalla viikolla?:D t. kummit

   Poista
  3. Nähdään vaan! t. kummityttö :)

   Poista
  4. Ainiin Iisa, oon solumajoituksessa Weddingin ja Bezirk Reinickendorfin huudeilla, puolivälissä suunnilleen noita kaupunginosia.

   Poista
 2. ihanaa, kun oot ruennut taas postailemaan! tykkään sun kirjotuksista niin kovin :) berliinin kertomuksia odotellessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emmi! On aina niin kiva kuulla että joku tykkää tätä oikeesti lukea :)

   Poista