torstai 11. kesäkuuta 2015

Hetkiä Berliinistä

Kotona ollaan taas - ja kesälomalla! Jyväskylästä lähtiessäni muutama viikko sitten oli jo vehreää, mutta nyt lehdet ovat puhjenneet yhä suurempaan ja syvemmän vihreään komeuteen. Ja yöt ovat niin valoisia, että nukkuminen tuottaa välillä vaikeuksia. Vaikka kotimaisemia on tullut tuijoteltua jo viikon verran, olen edelleen ihan fiiliksissä tästä kesäisyydestä. Edes sadesäät eivät haittaa - tällaistahan se kesäkuussa aina on. Helteet tulevat kunhan ehtivät.

Palataan kuitenkin vielä Saksan pääkaupungissa vietettyyn viikkoon, jossa yö pimeni, mutta elämä maistui sitäkin makeammin (maistuu se täälläkin, paremmin kuin hyvin)! Tällä kertaa reissumajoitukseksi valikoitui Airbnb-kimppakämppä Neuköllnistä. Oli hauska yllätys, kun malesialaisten tyttöjen jälkeen kämppikset vaihtuivatkin suomalaispariskuntaan!


Sittemmin puistoksi muuntunut Tempelhofin lentokenttä sijaitsi ihan muutaman korttelin päässä meidän kämpiltä. Oli skeittaajia, leijan lennättäjiä ja kaljan litkuttajia. Nuo hengailupaikoiksi taipuvat hökkelikasvimaat oli niin ihania. Tykkään Berliinissä siitä, että kaikkia satunnaisia chillailumestoja löytyy paljon helpommin kuin muissa vierailemissani Euroopan kaupungeissa.


Alice Phoebe Lou. Kannattaa ehdottomasti tutustua tämän artistin musiikkiin, niin lahjakas tyttö!Matkaseura, johon ei kyllästy. Tykkään myös esimerkiksi itsekseni matkustamisesta ja siinä sivussa uusiin ihmisiin tutustumisesta, mutta vähintään yhtä kivaa on reissata näin parhaan tyypin kanssa.
Tuli taas nähtyä ja tehtyä kaikenlaista. Etsittiin ja löydettiin hylätty natsisairaala, eksyttiin sattumalta Megg, Mogg & Owl -sarjakuvan tekijän stand up -show'ta muistuttavaan haastattelutilaisuuteen ja savuiselle keikalle kuuntelemaan psykedeelistä rokkia. Päädyttiin läpinäkyvän ryöstöyrityksen uhreiksi ja spontaanien etnisten synttärijamien keskelle jälleen yhdessä savuisessa baarissa. Syötiin hyvää ruokaa, kuten yllä näkyvät massiiviset uuniperunat ja korealaista BBQ:ta, sekä metsästettiin kaupungin parasta kahvia.

Seuraavia kesäseikkailuja odotellessa ja näistä laiskoista päivistä nautiskellen, ihanaa viikon jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti